*** YOUR BROWSER DOES NOT SUPPORT THE CANVAS ELEMENT ***

Just Nu:
Produktion
på gång

Kom tillbaka snart!
Bli stödmedlem

Stäng / öppna lokalen

Festa med kultförfattaren Zac O' Yeah!

Redigera Event

Eventet börjar:
2018-09-07 18:00
Och slutar:
2018-09-07 21:00

Zac O’Yeah!'s nya bok Den tropiske detektiven handlar om antihjälten Hari Majestic som hamnar i knipa under ett pass som bankomatvakt.

Event flyer för: Festa med kultförfattaren Zac O' Yeah!

Äntligen en ny bok av kultförfattaren Zac O’Yeah! Han är född i Finland 1967, uppvuxen i Sverige och bosatt i Bangalore, Indien och har varit en viktig del i Göteborgs alternativa klubbliv, medlem i obskyra 80-talspunkbandet Love’s An Erection och gruppen Twice a Man som satte tonen för tidig svensk syntpop. Efter bokdebuten 1995 har karriären rymt allt från kultromaner som Tandooriälgen och hyllade reseskildringar som Guru! till biografin Mahatma! som Augustnominerades 2008.

Hans nya bok Den tropiske detektiven handlar om antihjälten Hari Majestic som hamnar i knipa under ett pass som bankomatvakt. För att lösa fallet kan han lyckligtvis anlita sin egen detektivbyrå Diamond & Majestic. Jakten på en stulen gudabild leder Majestic till Göteborg där han bland annat möter den alkoholiserade privatspanaren Herman Barsk, känd från Tandooriälgen (2006).

Välkommen till en genreöverskridande kväll om humor, litteratur och inspiration. Zac O’Yeah i samtal med Jan-Erik Pettersson, skribent och fd förlagschef på Ordfront. Indiskinfluerad musik av folkrockmusikern Stellan Wahlström (fd Wylde Mammoths). Billig bar, fri entré, ingen föranmälan krävs.

Välkommen!

Vem Ställer ut?

Zac O' Yeah

Hitta hit

karta för att hitta hit

Kocksgatan 23
116 24 Stockholm

momangens@gmail.com

Facebook

Instagram

Öppettider varierar. Just nu är det:

Stäng / öppna lokalen Produktion på gång, kom tillbaka snart. Bli stödmedlem och skriv en dikt till oss undertiden!