*** YOUR BROWSER DOES NOT SUPPORT THE CANVAS ELEMENT ***

Just Nu:
Produktion
på gång

Kom tillbaka snart!
Bli stödmedlem

Stäng / öppna lokalen

Galleri momangen // Art för momangen

Redigera Event

Eventet börjar:
2017-11-27 18:00
Och slutar:
2017-11-27 22:00

Galleri Momangen tar nya tag! Vi arrangerar en kväll för Momangen med verk till salu från konstnärer och aktörer som:Iron, Hello Banana, Jessica Hallbäck, Hop Louie, JoAnn Kneedler, Verbal Förlag, Ivar Martinsson, TONK, Michaela Peverelli, Varja Berg, JC, Mark IOH Andersson, John Beijer, Lotta Åkre, Smol, Lilac Lady, Marcus Karbin, Pintamonoz med flera!

Event flyer för: Galleri momangen // Art för momangen

Allt säljs på kvällen och en tar med hem direkt!

Sedan starten 2011 har vi arrangerat utställningar, workshops, samtal, fester och marknader – utan en krona i bidrag.Vi har egen ateljé och verkstad för våra medlemmar. Vi deltar varje år i Stockholms kulturnatt och med evenemanget Art for aid har vi gett stöd till barn i krigsdrabbade Kobane och gatubarn i Stockholm.Vi har ställt ut flera kända konstnärer, men tycker att det är lika viktigt att ta in sådana som inte har fått chansen än. Vi vill demokratisera konsten och konstscenen.

Men på senare tid har hyresutvecklingen i innerstaden eskalerat. Höjda hyror och fastighetsavgifter gör det allt svårare att driva den här typen av verksamheter där allt sker ideellt. Därför arrangerar vi en kväll för Momangen. Kom och fynda explosiv urban konst, kolla in vad den konstnärsdrivna scenen har att erbjuda och mingla med våra konstnärer, fotografer, illustratörer och designers!

Detta sker i samarbete med Studiefrämjandet.

Vem Ställer ut?

Various Artists

Hitta hit

karta för att hitta hit

Kocksgatan 23
116 24 Stockholm

momangens@gmail.com

Facebook

Instagram

Öppettider varierar. Just nu är det:

Stäng / öppna lokalen Produktion på gång, kom tillbaka snart. Bli stödmedlem och skriv en dikt till oss undertiden!