*** YOUR BROWSER DOES NOT SUPPORT THE CANVAS ELEMENT ***

Just Nu:
Produktion
på gång

Kom tillbaka snart!
Bli stödmedlem

Stäng / öppna lokalen

Galleri momangen // Kulturnatten = Gatukonst!

Redigera Event

Eventet börjar:
2017-04-29 18:00
Och slutar:
2017-04-29 23:59

Kvällen kommer fyllas av konst från både de allt fler lagliga väggarna runt staden men även från gathörnet och den glömda parken. Självfallet berättas även historien om Apriloffensivens motstånd mot nolltoleransen!

Event flyer för: Galleri momangen // Kulturnatten = Gatukonst!

Momangen är med i Stockholm Kulturnatt och sprider kunskap om gatukonsten efter nolltoleransen. Mycket har hänt på Stockholmsscenen för vår tids stora konstform efter att Nolltoleransen mot graffiti avskaffades. Kvällen kommer fyllas av konst från både de allt fler lagliga väggarna runt staden men även från gathörnet och den glömda parken. Självfallet berättas även historien om Apriloffensivens motstånd mot nolltoleransen!

Galleri Momangen // Kulturnatten = Gatukonst!

Kom gärna förbi och prova på att måla på vår egna vägg, samt spana in tavlorna till försäljning av gatukonstnärerna Lilac Lady, Hello Banana, Hop Louie, Jessica Hallbäck och Asvillain. Gatukonst fotograferna Sibylla Nohrborg och Frederic Sanabria bilder på gatukonst från hela Sverige, visas under hela kvällen

KVÄLLENS PROGRAM

Öppettider: kl.18.00-24.00

19.00-19.15
Introduktion av konstnären Jessica Hallbäck som visar hur man målar med sprayburkar. Såklart är det fritt fram för alla att prova att måla på vår vägg under hela kvällen!
20.30–21.15
Föreläsning och frågestund om utvecklingen efter avskaffandet av nolltoleransen med Dr Graffiti, författaren och filosofie doktor i konstvetenskap Jakob Kimvall och Thomas Krajewski från Snösätras graffitiområde. Detta sker i samarbete med Studiefrämjandet.

Varmt välkomna!

Vem Ställer ut?

Various Artists

OBS! Du måste vara stödmedlem!Hitta hit

karta för att hitta hit

Kocksgatan 23
116 24 Stockholm

momangens@gmail.com

Facebook

Instagram

Öppettider varierar. Just nu är det:

Stäng / öppna lokalen Produktion på gång, kom tillbaka snart. Bli stödmedlem och skriv en dikt till oss undertiden!